de familie Leidelmeijer

“We hebben een mooie, originele keuken gekocht bij Koopman Design,” vertelt Nick Leidelmeijer. “Ook zijn de badkamers en het toilet door hen verzorgd. We zijn er ontzettend blij mee.”

Nick en zijn vrouw Jolijn, kersverse ouders van de kleine James, genieten dagelijks van de fraaie keuken en het luxe sanitair. “We wilden graag een aparte keuken die op maat zou zijn. Origineel en karakteristiek. Passend bij ons interieur. We houden van rustige en natuurlijke kleuren, aardse tinten en stoere materialen, zoals beton en eiken. Ook wonen en werken we graag met grote elementen. Koopman Design is uitstekend omgegaan met onze wensen. We hebben een Beda-keuken met panelen van gerookt eiken, een flinke werkruimte en een groot fornuis.”

Ook over de twee badkamers en het toilet zijn Nick en Jolijn lovend. Nick vertelt: “Wij houden van wellness en een rustige sfeer. Ik heb een drukke baan en we wilden graag het spa-gevoel creëren. Dat is gelukt. De badkamers zijn ruim opgezet, met een vrijstaand bad. De wand is bekleed met houtlook-tegels. De achterwand is iets naar voren geplaatst, zodat de leidingen erachter verwerkt konden worden. Daardoor kwam er ruimte voor leuke nissen, die een originele, rustige uitstraling geven. Top!”

Nick staat graag te kokkerellen. “Ik ben dol op de Italiaanse en Spaanse keuken, hoewel ik niet echt een grote voorkeur heb. Ik kook net zo lief voor onszelf als voor een groter gezelschap. Onze vrienden kunnen wij aan onze grote tafel prima ontvangen. Soms bereid ik iets uit de kookboeken, maar vaak kook ik op gevoel. Het grote steelfornuis met zes pitten en de dubbele oven – een elektrische oven en combi-oven – zijn wat dat betreft een fantastische aanwinst.”

Nick en Jolijn zijn zeer te spreken over de manier waarop Koopman Design de keuken, badkamers en toilet heeft ontworpen en geïnstalleerd. “Ze hebben goed met ons meegedacht. Ze zijn creatief en namen de tijd voor ons. De installatie en afwerking zijn prima verlopen. Niets was hen te veel.”