…Gabrielle en Henk-Jan

De wens was een keuken met voldoende werk- en bewegingsruimte. Het hele gezin staat namelijk graag in de keuken. Uitgebreid koken, eten, spelletjes doen, een kop thee drinken, de krant lezen, gezellig borrelen met vrienden… kortom, er wordt bij ons geleefd in de keuken. Onze voorkeur ging in eerste instantie uit naar een kookeiland. Wat ons betreft de optimale keukenopstelling om met meerdere mensen tegelijkertijd te kunnen koken.

Er is toen een ontwerp gemaakt waarbij een deel van de scheidingsmuur met de hal verplaatst zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we toch voor een hoekkeuken gekozen waardoor er in de rest van de keuken voldoende bewegingsruimte overblijft. De Beda keuken van hout fineer is voorzien van een Gaggenau oven, een combi stoomoven en natuurlijk een Quooker. Het Bora professional kooksysteem maakt het op technisch gebied helemaal af. Er is voldoende werk- en bewegingsruimte en we kunnen bovendien nog een tafel kwijt.

Koopman heeft de complete installatie verzorgd, van het sloopwerk tot aan de schuifdeuren die we er op het laatste moment nog bij wilden. We zijn ontzettend tevreden over de service en kwaliteit die Koopman geleverd heeft. Het heeft onze verwachtingen echt overtroffen!