…Josta en Kenneth

De nieuwe keuken van Josta en Kenneth in Enschede moest passen op de bestaande  licht eiken vloer maar moest wel helemaal van deze tijd zijn. Ze hebben daarom gekozen voor een mat witte keuken met een wit blad van Silestone. De lades zijn voorzien van een push to open systeem zodat er geen grepen te zien zijn en het geheel zo strak mogelijk is.

Kenneth heeft zelf de bestaande keuken gesloopt en het leidingwerk aangepast waardoor onze monteur in twee dagen tijd de gehele keuken kon monteren en aansluiten. Over het resultaat waren ze zo tevreden dat we een jaar later ook mochten meedenken over de vernieuwing van de badkamer. Het basisontwerp hiervoor hadden ze zelf al in beeld maar we hebben dit samen aangepast zodat het ook allemaal technisch uitvoerbaar was.

De gebruikte wand- en vloertegels zijn van Ariostea en zijn 100×100 cm waardoor de ruimte extra groot lijkt. De wasmachine en droger zijn heel mooi weggewerkt in een maatwerkkast. Kenneth en Josta zijn erg blij met de nieuwe badkamer en keuken, “De samenwerking met Jan-Willem en zijn installateurs was erg prettig, afspraak is afspraak, de levering was correct en de kleine onvolkomenheden werden perfect opgelost, al met al top geregeld. We zijn wederom uiterst tevreden”.