…Leo en Viola

Leo en Viola betrokken vorig jaar hun droomhuis op park Wildyck in Borne. Ze hadden vastomlijnde ideeën over de keuken en wilden onder meer een groot kookeiland met een ontbijtbar, een royale kookplaat en een wokbrander. Ze hebben gekozen voor een keuken van Beda met houtkleurige fronten en een keramisch werkblad in betonlook. Warm, stoer en eigentijds.

De keuken is behalve sfeervol en praktisch ook van alle gemakken voorzien. Voor het raam is een afzonderlijk spoelgedeelte gemaakt waar zowel de vaatwasmachine als ook een afvalsysteem geplaatst is.

Wat ons bijzonder goed is bevallen bij Jan-Willem is de persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Hij heeft heel veel geduld met ons gehad en ons voorzien van een goed advies over de inrichting en de inbouwapparatuur. Er is echt naar onze wensen geluisterd, maar hij heeft ons ook met zijn ervaring gewezen op een paar essentiële punten. Dingen waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Over de montage ook niets dan lof. Op een gegeven moment ging er iets mis met een keukenkastje maar er is toen adequaat gehandeld en een uitstekende oplossing geboden. We waren echt blij verrast door de nazorg.