…Sheda en Johan

Voor de nieuwe badkamer van Sheda en Johan op het Kotmanpark in Enschede gaan we terug naar juni 2016. Omdat de ouders van Sheda bij ons de badkamer hadden gekocht, kwamen ook zij in onze showroom. Ze waren best kritisch en hadden veel specifieke wensen. Hierop heeft Jan-Willem vrijblijvend een aantal mogelijkheden laten zien en dat pakte goed uit. Sheda en Johan waren bijvoorbeeld erg enthousiast over het assortiment tegels en zo zijn we samen tot het definitieve ontwerp gekomen..

De decoratieve achterwand bij het vrijstaande bad bestaat uit gebroken travertin. In combinatie met een natuursteen look tegel van 80×80 geeft dit een bijzonder mooi effect. Het badmeubel is van Edone en uitgevoerd in hout repro waardoor het bestand is tegen vocht. Praktisch, warm en tegelijkertijd heel hip en exclusief.

De complete badkamer is door ons geleverd en geïnstalleerd. Sheda en Johan waren hierover ook zeer te spreken. “De monteurs waren kundig en enthousiast over hun werk. Ze hadden één monteur en één tegelzetter die de gehele badkamer en toilet hebben geïnstalleerd, waarbij Jan-Willem de voortgang en de kwaliteit bewaakte. Hierdoor hadden we één aanspreekpunt, dat was erg prettig!’